avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vecinul cu gardul pe terenul meu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vecinul cu gardul pe terenul meu

Buna ziua! Am o problema cu vecinul, deoarece si-a pus gard cu 60 cm pe terenul meu. Desi avem a relatie destul de buna, nu recunoaste ca s-a decalat cu 60 cm de la casa pana in capatul gradinii, chiar si-a construit si un garaj, care are coltul tot pe terenul meu. Mi-au atras atentia topometristii, care au facut masuratori cu ocazia unei constructii. Cum as putea sa procedez, sa-l avertizez oficial, deoarece altfel nu va lua masuri. Nu as vrea sa ajung in judecata, dar as dori sa-l atentionez cu o notificare oficiala.
Cum as putea sa procedez, sa-l avertizez oficial, deoarece altfel nu va lua masuri

O notificare prin intermediul unui avocat sau executor judecatoresc.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie limita 60 cm constructie noua dianacar dianacar Buna ziua. Sunt din Constanta si am mansardat locuinta care era construita la limita proprietatii, calcan in calcan cu casa vecina.Neputand obtine acceptul ... (vezi toată discuția)
Am construit garaj, sopron si solar (folie). cum sa intru in legalitate? Cornel_imi_zice Cornel_imi_zice Subiect: Am construit garaj, sopron si solar (folie). Cum sa intru in legalitate? Buna ziua, Am un teren proprietate, in mediu rural. Am construit, fara a ... (vezi toată discuția)
Izolarea unui perete al casei la distanta de 60 cm de langa linia de hotar jhony24 jhony24 Buna ziua,casa mea este construita la 60 cm de hotar(la mijlocul casei)tin sa mentionez ca la construirea casei,fundatiei si a primului nivel,vecinul de ... (vezi toată discuția)