Buna ziua tuturor. Sunt cetateana romana cu domiciliul in Italia.Posed hotararea judecatoreasca intr-un divorz cu copii din 2012 , unde nu m-am presentat.
LEGEA HOTARASTE: din culpa comuna a partilor . PARATA (eu) va reveni la numele purtat anterior casatoriei. Incredinteaza paratei spre crestere si educare minorul, nascut in 2000 .Obliga reclamantul (fostul sot ) la 150 lei pensie lunara de intretinere in beneficiul minorului, incepand cu data 08.12.2011 si pana la majorat. Cu apel in 30 zile de la comunicare. Pronuntata in sedinta publica, azi 05.04.2012.
Inca nu am primit HOTARAREA DEFINITIVA SI IREVOCABILA.
As vrea sa stiu ce trebuie sa fac pentru a intra in posesia acestei hotarari definitive tinand cont de faptul ca nu pot iesi di Italia atat eu cat si copilul, fiind in lipsa documentelor de calatorie(pasaport). Precizez ca Consulatul Romaniei nu poate elibera un document de calatorie fara SENTINTA DEFINITIVA.
Avand in vedere faptul ca nu am facut apel la acesta sentinta in timp de 30 zile de la comunicare e nici dupa 3 ani, as vrea sa stiu daca nu devine in automat SENTINTA DEFINITIVA.
In situatia data, as vrea sa ma stiu daca pot cere acesta HOTARERE prin POSTA ELETRONICA.
ASTEPT UN RASPUNS SI VA MULTUMESC ANTICIPAT.
in tanto...va multumesc mult pt. ca mi-ati raspuns...numai ca am o alta problema ...fara aceasta sentinta CONSULATUL ROMANESC nu imi elibera PASAPORTUL, deci nu pot calatori..detin doar documente italiane..crede-ti ca judecatoria ar putea lua in consideratie o cerere via mail?