avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Probe sau nu? Violarea intimitatii?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Probe sau nu? Violarea intimitatii?

Buna ziua,
Zilele trecute i-am dat tatalui meu laptop-ul pentru a instala diverse programe. Insa el a salvat tot ce aveam eu (poze, fisiere, un fel de jurnal) pe care intentioneaza, printre altele, sa le foloseasca impotriva mamei la un posibil divort.
2 intrebari as avea si eu:
- aceste documente practic furate de el din laptop-ul meu pot fi considerate probe de catre instanta?
-il pot acuza de violarea intimitatii? (facand un fel de asemanare cu situatia in care as fi dus laptop-ul la un specialist si acesta ar fi luat aceleasi documente din calculator.)
De asemenea, s-a apucat sa trimita prietenilor mamei poze cu mesaje vulgare la adresa ei. Ea ar putea sa-l acuze de defaimare (sau altceva?) ?
Va multumesc mult
Ultima modificare: Duminică, 11 Octombrie 2015
JNV, utilizator

Alte discuții în legătură

Violarea intimitatii ContSters191217 ContSters191217 Buna ziua. Am nevoie de ajutorul dumneavoastra,pentru ca am o problema destul de delicata si nu stiu cum sa o rezolv. Fostul prienten mi-a pus pe net un film ... (vezi toată discuția)
Cum pot demonstra ca mi-a fost ''spart'' calculatorul si mi s -au furat informatiile din el ela13 ela13 buna seara!m-am despartit de putin timp de prietenul meu...care aseara mi-a spus niste lucruri pe care le putea afla NUMAI SI NUMAI(nu le mai stia nimeni ... (vezi toată discuția)
Masuri de bun-simt pt trafic p2p komaa08 komaa08 salut as vrea sa ma asiigur ca nu sunt urmatoare victima in vreo noua actiune gramofonul si as avea nevoie de cateva sfaturi 1. la ora actuala in romania ... (vezi toată discuția)