avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Contract Asociatie - Avocat, Avocat disparut
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Contract Asociatie - Avocat, Avocat disparut

Buna!

Scriu aici (pff dupa multa vreme :sorry:) pentru ca am incredere in sfaturile voastre :).

Am nevoie de un sfat...

Am angajat pentru Asociatie un Avocat (oricat as citii nu e totuna) care sa reprezinte Asociatia intr-o cauza. L-am platit odata cu semnarea contractului. Pana aici totul OK dar... pur si simplu a disparut. Cel care mi l-a recomandat mi-a spus ca a dat foarte greu de el si ca e plecat in Austria #-o si cu asta s-a terminat "povestea".
Mentionez ca am mai avut doua contracte anterioare cu respectivul, unul rezolvat cel de-al doilea ramas in aer .

Mai departe am fost nevoit sa angajez alt avocat mai ales ca termenele curgeau in defavoarea noastra.

Sfatul:
Evident vreau sa recuperez banii platiti, ce ma sfatuiti sa fac? Care ar fi etapele si institutiile la care sa apelez? Sau sa ma duc durect la procuratura?

Multam! :)
Cel mai recent răspuns: RaDracones , utilizator 15:40, 24 Octombrie 2015
Ascultati sfatul si in ceea ce priveste Notificarea! Nu inseamna ca o notificare o inmanati personal avocatului fugar. Precis gasiti pe tabloul avocatilor din Baroul respectiv adresa acestuia si in contractul dvs. ca sa aveti o adresa de corespondenta. Trimiteti notificare cu confirmare de primire. Faceti plangere si la Barou, de unde solicitati sa va dea informatii privind polita de asigurare de raspundere pe care o avea incheiata avocatul fugar la data incheierii contractului de asistenta cu asociatia. Asa va puteti indrepta cu o cerere in recuperarea prejudiciului si la asiguratorul de raspundere. Nu este usor, dar se poate.
@percaM,

:) multumesc pentru informatii, interesant, cred ca merita incercat. Partea cu asigurarea nu o stiam.
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Octombrie 2015
Adriantot, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ncp - inselaciune premeditata maiaB maiaB Buna ziua! Intrebare: cum se pedepseste INSELACIUNEA PREMEDITATA ( ma refer la bani primiti si scutiti din alte plati pt servicii neonorate voit, exista probe ... (vezi toată discuția)
Inselaciune?! madalinaaat madalinaaat Daca o persoana fizica a vandut in baza unui contract catre o pers juridica mai multe ovine, iar plata acestora a fost efe tuata in mai multe transe, insa ... (vezi toată discuția)
Antrenarea raspunderii penale Dima Mihaela Dima Mihaela Buna ziua Am urmatoarea problema : am preluat de la o persoana o societate comerciala. La prima verificare, din actele contabile situatia era exact cea ... (vezi toată discuția)