avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Denunt calomnios
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Denunt calomnios

Am 5 NUP=uri pe aceeasi speta de la 5 procurori diferiti. De fiecare data insa, avocatul acuzarii face recurs impotriva rezolutiei procurorului si de fiecare data.. acelasi judecotr retrimite dosarul la sectia de politie. Este normal ca acelasi judecator sa judece de fiecare data? (banuiesc o legatuira intre avocat si judecator). putem face o sesizare la Inspectia judiciara? Pot face plangere pentru denunt calomnios?Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Mor1sAlbert , utilizator 21:22, 11 Octombrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai exista denunt calomnios in noul cod penal? laau laau Mai exista notiunea de denunt calomnios in Noul cod Penal? Am 25 de NUP si as vrea sa fac ceva sa inceteze cine ma hartuieste asa. Ma puteti ajuta cu ... (vezi toată discuția)
Denunt calomnios serban.mirela74 serban.mirela74 Am fost reclamata la politie de o vecina cu care sunt in litigiu ca am inregistrat/o ,fapt neadevarat.As putea sa o dau in judecata pentru denunt calomnios? ... (vezi toată discuția)
Proces pierdut pt neplata pensiei alimentare. e posibil asa ceva?? Cocollino Cocollino Sunt divortata de 6 ani si fostul meu sot nu a platit niciodata pensia alimentara. Acum 3 ani i-am facut plangere penala la politie . Ancheta a durat enorm de ... (vezi toată discuția)