avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Harta cadastru Ardeal pana in 1947 ???
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Harta cadastru Ardeal pana in 1947 ???

Buna ziua,

Unde pot gasi harta cadastrala pana in 1948, reforma agrara si/sau recensamantul din 1948?
Cel mai recent răspuns: dariad , utilizator 19:54, 11 Noiembrie 2015
Datele recensamantului din 1948 il gasiti la Arhivele Nationale. Faceti o cerere si vi se va da un extras cu toate suprafetele inregistrate la recensamant. Aici nu veti gasi decat suprafetele pe categorii de folosinta, nu veti gasi niciun indiciu referitor la nr. top sau cadastrale.

In ce priveste hartile cadastrale dinainte de 1948 din Ardeal, inclusiv cu reforma agrara, daca nu ati dat de ele la Biroul de cadastru si publicitate imobiliara local sau Oficiul de cadastru si publicitate imobiliara judetean (pentru ca nu sunteti expert topograf si deci nu prea aveti sanse...), nici la Arhivele Nationale pentru ca le este greu sa caute in mii de dosare neinventariate etc. etc., si nici la arhiva primariei respective, atunci tot ce se poate ca acestea sa zaca in vreun pod al vreunui fost primar, care le-a facut inundate sau incendiate...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Disparitia-furtul registre agricole din primarie-disparitie pagini din registrul decese cornaca cornaca Disparitia-Furtul Registre Agricole din primarie Am cerut primariei Adancata sa-mi dea copii din Registrele Agricole din perioada anilor 1951 - 1962. ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate; cadastru dumifilote dumifilote As dori sa stiu care este documentul care este documentul care atesta suprafetele de teren aflate in proprietatea tatalui meu inainte de ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla numarul cadastral si numarul de carte funciara al unui imobil nicoleta_85 nicoleta_85 Buna, As dori sa obtin un extras de carte pentru informare cu privire la un imobil din Buc. Pe formularul de la OCPI trebuie completat si numarul ... (vezi toată discuția)