avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recurs la partaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recurs la partaj

Buna ziua,

in urma cu 2 ani impreuna cu sotul meu ne-am prezentat la un notar unde s-a semnat un act de partaj conform caruia eu am semnat ca renunt la orice bun material obtinut in timpul casniciei. Aveam ca bunuri comune banii obtinuti la nunta, donatii banesti de la parinti, bunici, imbunatatirile aduse in locuinta, o casa la tara iar parte din autoturism a fost achitata cu banii de la nunta.
As dori sa stiu in ce masura se poate face recurs la acest partaj avand in vedere faptul ca notarul m-a informat ca reglementarile cu provire la banii din cont se pot face si ulterior semnarii actelor.

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Partaj tavi02ro tavi02ro Din pacate parintii mei sunt in prag de divort si am cateva nelamuriri , sper sa gasesc ajutor aici. Ne-am mutat in casa parintilor tatalui meu in urma cu 17 ... (vezi toată discuția)
Cadou de nunta grigio grigio daca bunicul meu m-ia facut cadou la nunta casa in care am locuit cu bunicu de cind m-am nascut si am 200 martori care pot marturisi aceasta pot sa obtin ... (vezi toată discuția)
Partaj Kprice Kprice Am divortat in luna ianuarie.Sotia a locuit la mine,locuinta apartinand bunicii mele si devenind mostenire in timpul casatoriei,dupa decesul bunicii si apoi al ... (vezi toată discuția)