avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Este posibila suspendarea activitatii societatii ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Este posibila suspendarea activitatii societatii comerciale a doua oara?

Buna ziua! Sunt asociatul unic și administratorul unei societăți comerciale care a avut suspendata temporar activitatea, respectiv pe perioada cuprinsă între ianuarie 2007 și ianuarie 2009.
Întrebarea mea : este posibil sa se admită (de către ORC de pe langa Tribunalul București) din nou suspendarea activității societății?
Dacă "nu", în baza cărei prevederi legale?
Și dacă "da" pentru ce perioadă și/sau cu ce condiții?

Vă mulțumesc anticipat!

Cu stimă,

Alte discuții în legătură

Societate in inactivitate ancarapan ancarapan am o societate infiintata in perioada in care eram studenta.vazand ca nu merge,am declarat-o la registrul comertului \"suspendata pe trei ani\",fara sa o ... (vezi toată discuția)
Suspendare temporara activitate srl apd apd buna ziua, ma intereseaza sa aflu care este procedura si etapele de suspendare temporara a activitatii unei SRL (2 asociati, 1 angajat, Bucuresti) pentru o ... (vezi toată discuția)
Procedura si actele necesare suspendari activitati firmei ContSters127791 ContSters127791 Buna ziua frati de suferinta romani !!! Am un SRL si datorita <<bucuriilor>> facute zilnic de Guv. BOC X-(X-(sunt nevoit sa suspend activitatea ... (vezi toată discuția)