avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Probleme Asociatie locatari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Probleme Asociatie locatari

Buna ziua locuiesc la etajul 4 iar acum cu ploile imi ploua in casa , in baie a facut scurt circuit firul de curent ,pe hol imi ploua deasupra tabloului electric , in bucatarie ploua exact deasupra becului si risc sa faca scurt circuit si in bucatarie. In baie ploua pe coloana si ajunge pana la vecina de sub mine si aceasta ma ameninta ca ma da in judecata ca o inund, am incercat sa ii explic problema de ce este apa ca eu am fost plecat 2 zile de acasa si din cauza ploii se scurge pe coloana in baie dar aceasta nu a vrut sa inteleaga si mi-a adus injurii, mi-a jignit si parintii , a adresat mai multe cuvinte jignitoare asupra mea si a parintilor mei. Eu am informat administratorul blocului a spus ca o sa se rezolve cand timpul de afara va permite , asta o spune de 2 luni de zile. Intrebarile mele sunt urmatoarele poate sa ma dea in judecata vecina pentru o problema a blocului doar pe mine , pot sa o dau in judecata pentru injurii daca o inregistrez cand mai ma jigneste pe mine sau membrii familiei mele in caz ca nu intelege ca este o problema a blocului si ultima intrebare daca repar pe banii mei acoperisul am sanse sa ii recuperez de la asociatia de locatari ? Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:09, 12 Octombrie 2015
Dreptul de acces liber la justitie este prevazut si garanta de Legea Fundamentala
Asta nu inseamna ca toti aceia care reclama ,beneficiaza si de hotarari judecatoresti favorabile
In cazul dv,sesizati oficial presedintele de asociatie,supuneti dicutiei prejudiciile cauzate atat proprietatii dv cat si a vecinului
Solicitati dispunerea de masuri urgente in vederea remedierii neajunsurilor la terasa/acoperis,
cel putin printr-o interventie partiala avand in vedere perioada in care ne aflam si ploile existente
O lucrare de hidroizolatie necesita sume financiare substantiale si timp aferent lucrarii
Vremea de afara nu mi asigura o interventie pentru reparatia intregii terase/acoperis

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator/politie nini02 nini02 Am o problema: odata cu topirea zapezii de pe terasa blocului, a inceput sa imi ploua in casa (stau la ultimul nivel, iar terasa nu a fost reparata), asa ca ... (vezi toată discuția)
Reparatii terasa etaj retras mihai_tomaro mihai_tomaro Buna ziua, Locuiesc la bloc, la ultimul etaj. Acest etaj este retras fata de restul etajelor, asadar am o terasa in proprietate, sub care se afla un alt ... (vezi toată discuția)
probleme asociație de propietari Valutzuu Valutzuu Bună ziua , am probleme cu asociația de proprietari și cu proprietarii aferenți coloanei unde locuiesc. Problema sta cam așa, sunt proprietar al unui ap ... (vezi toată discuția)