avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... acte necesare ordonanata suspendare provizorie art.450
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

acte necesare ordonanata suspendare provizorie art.450

As dori sa stiu ce acte sint necesare pentru a introduce o cerere in tem. art.450 alin.5 - ordonanta presedintiala de suspendare provizorie a executarii unei hotariri. Hotarirea e data in prima instanata, este executorie.
Am declarat apel , in declaratie am precizat ca solicit suspendarea executarii.
Dosarul este inca la prima instanta, nu stiu când va ajunge la apel.
Cu ce acte trebuie sa dovedesc ca am declarat apel si am cerut suspendarea?
voi depune hotarirae legalizata, ce alte acte sint necesare?
cautiunea o pot plati pana la primul termen?
Ultima modificare: Luni, 12 Octombrie 2015
eugen82, utilizator

Alte discuții în legătură

Copie legalizata dispozitiv hotarire in vederea suspendarii eugen82 eugen82 Se poate solicita si obtine o copie legalizata a dispozitivului unei hotariri inainte ca aceasta sa fi fost redactata? Ma intereseaza in legatura cu art.450 ... (vezi toată discuția)
Cum pot suspenda executarea unei sentinte executorii pronuntata de instanta de fond? cristina69 cristina69 Buna ziua, Am urmatoarea speta : Intr-un litigiu de munca in care partile sunt reclamant-un angajat al firmei X iar parat - un angajat al acestei firme . ... (vezi toată discuția)
Suspendare provizorie. ciudățenii Popescu2012 Popescu2012 Potrivit Art. 450 Suspendarea executării provizorii (1) Suspendarea executării provizorii va putea fi solicitată fie prin cererea de apel, fie ... (vezi toată discuția)