avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... renuntare mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

renuntare mostenire

buna ziua

as dori sa dau o delacartie cum ca nu sunt interesata de nici un fel de mostenire de la parintii mei
ei sunt inca in viata

cum as putea sa procedez?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 20:19, 12 Octombrie 2015
Declaratia de renuntare la succesiune se face in termenul de optiune succesorala un an de la data decesului succesibililor.
~ Conținut șters la cerere ~
Actele sau pactele asupra unei succesiuni nedeschise sunt nule absolut.(succesiunea este deschisa prin moarte ).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire viobubu viobubu Un mostenitor legal poate renunta la drepturi prin declaratie notariala inainte de decesul posesorului bunurilor/ (vezi toată discuția)
Mama este în viață. poate da sora mea o declarație la notariat că renunță la drepturile de moștenire în favoarea mea? gesyka gesyka Bună ziua as dori sa știu în condițiile în care mama este încă în viata sora îmi poate da o declarație la notariat precum ca renunță la drepturile ... (vezi toată discuția)
Declaratie de renuntare la drept GAGIU1982 GAGIU1982 Buna ziua, Ma intereseaza daca fratele meu poate da vreo declaratie la notar sau avocat in care sa renunte la averea din partea parintilor ce ii va reveni ... (vezi toată discuția)