Buna ziua !
In urma cu 3 luni am fost implicat intr-o altercatie cu o persoana de sex masculin. (cineva mi-a lovit prietena in urma cu ceva timp si o tot agresa pe strada cand o vedea,iar eu in loc sa rezolv problema legal l-am lovit pe individ in zona capului cu pumnul,o singura data si i-am spart capul ,acesta avand nevoie de doua copci. Precizez ca nu am avut nimic metalic sau un alt obiect pe mana,cum a constatat politia)
Victima si-a facut rost de certificat medico-legal,in conditiile in care acesta avea o poza pe o pagina de socializare postata la fix doua zile distanta de incident(rana era deja tratata si acesta se lauda cu ea)
Pe parcursul procesului m-am mai intalnit o singura data cu victima,aceasta fiind singura,m-a amenintat cu acte de violenta.(eu avand un martor la acest act)
Mentionez ca pe parcursul procesului am dat o singura declaratie. (in ziua incidentului)
Astazi am fost chemat la sectia de politie pentru a mi se aduce la cunostinta ca am doua posibilitati :
1. Munca in folosul comunitatii.
2. Inaintarea dosarului in Instanta.
Am fost obligat sa iau decizia pe loc,fara a ma putea consulta cu o persoana juridica in legatura cu decizia pe care trebuia sa o iau.
Intrebarile mele :
1. Ce masuri pot lua eu impotriva victimei din punct de vedere legal,legat de mentiunile de mai sus ?(cum putea sa isi scoata certificatul medico-legal in circumstantele in care el ,la doua ore dupa incident,deja venise la sectia de politie,tratat,dand declaratii si la doua zile se lauda cu rana pe care o avea si amenintarile)
2. Nu trebuia sa fiu instiintat din timp in legatura cu verdictul ?
Lovire,
dgeorgescu
Sunt in divort cu sotul si joi, 13.12.2012 in urma unor certuri ma lovit in fata cu o lopata de zapada (partea ascutita a lopetii). A fost nevoie de 3 copci, ... (vezi toată discuția)