Buna ziua,in urma cu cateva zile mama mea a avut o altercatie cu o vecina,mama mea era in stare avansata de ebrietate,in timpul altercatiei mama mea a lovit-o pe asa numita victima cu o usa de la congelatorul frigiderului,cauzandui acesteia o rana la ochiul drept. Mama mea mentioneaza si sustie ca victima a venit cu o secure si a dat in usa..ia adresat mamei mele cuvinte jicnitoare,ofensatoare si in masura de-ai pata imaginea in societate...femeie usoara...betivantca etc.
1.Atat eu cu mama mea cat si victima locuim int-ro locuinta sociala....victima a luat o camera abuziv...adica a spart lacatul de la o incapere si a intrat acolo.....pana cand a venit administratorul cladirii..si a prinso.
2.Victima are un istoric violent adica de mai multe ori si-a atacat sotul...prin agresiune fizica....vreau sa stiu daca voi depune plangere ma pot folosi impotriva ei de aceste aspecte 1 si 2.
Daca se poate avand in vedere conjunctura in care s-a produs incidentul asi dori sa stiu ce risca mama mea daca victima isi scoate certificat medico legal.....
Va multumesc frumos si astept un raspuns cat mai rapid.
Agresiune
Iulian.Cristian
Am avut o altercație cu un vecin..acesta a venit acasa(se pare ca in stare de ebrietate) și a rupt gardul din fata blocului.Cand am mers sa îl întreb ce ... (vezi toată discuția)