avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Agresiune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Agresiune

Am avut o altercație cu un vecin..acesta a venit acasa(se pare ca in stare de ebrietate) și a rupt gardul din fata blocului.Cand am mers sa îl întreb ce s-a întâmplat m-a chemat in apartamnet si fără nici un avertisment m-a luat la pumni..dar reușind sa ma apar..in final acesta a ieșit cam sifonat(14-16 zile) eu doar 7-8.Precizez faptul ca tot incidentul a fost înregistrat audio..cu telefonul in buzunar.dar soția lui a fost martora,ceea ce însemna mai mult ca sigur ca vor declara împotriva mea..fiind și normal doar e soția lui..
Întrebarea mea e..Pot ieși eu vinovat din toată povestea asta atât timp cât am o înregistrare ca el a început tot scandalul? mai multe zile de îngrijri..contează?
Ultima modificare: Joi, 3 Ianuarie 2019
Iulian.Cristian, utilizator
Cel mai recent răspuns: Iulian.Cristian , utilizator 15:26, 4 Ianuarie 2019
In urma administrarii intreg probatoriului o sa se stabileasca situatia de fapt.
Cu Rușine va spun ca nu prea am înțeles răspunsul ,in termeni mai pe întelesul tuturor?
In primul rand, nu se intelege daca a fost depusa plangere penala de catre dvs sau cealalta persoana.
Apoi, daca s-a depus plangere penala, urmeaza cercetarea penala, faza in care se administrareaza probatoriului necesar stabilirii situatiei de fapt si in final se va dispune o solutie.
Ce incercam eu sa va spun este ca nu pot opina in vreun sens doar pe baza informatiilor furnizate de dvs.
Ideea e ca eu am depus 2 plângeri la poliție
1. Pentru distrugerea gardului. Din partea Asociatie de locatari( sunt președinte de Asociatie)
2. Pentru lovire sau agresiune nu mai știu exact cum a fost încadrată fapta
Ideea e ca și el ulterior la câteva zile a depus o plângere cum ca a fost lovit,agresat de către mine.
Acum nu rămâne decât sa ma credeți sau nu..ceea ce mi se pare ciudat e ca..lovești in fata cu pumnii pe cineva,fără nici un avertisment..după care vii iarăși cu intenția de al lovi( eu încercând sa sun la poliție după seria de pumni) am reușit sa ma apar..chiar dacă are vreo 40 kg in plus și un cap mai mare..și in final și-a luat bătaie..Acum după ce a luat bătaie se considera victima!un lucru pe care eu nu pot sa îl înțeleg
Doresc sa Menționez ca sunt și cadru militar,iar doasarul va fii trimis către Parchetul Militar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

lovire minor gabidelta gabidelta Buna ziua! Am un nepotel de 11 ani si, fiind in grup cu mai multi prieteni pe o strada la tara, a fost lovit peste picioare de un copil de 5 ani cu o ... (vezi toată discuția)
Buna Vlad1991 Vlad1991 Am si eu o nelamurire daca se poate... Mi-a depus un pusti(minor) o plangere penala ca l-am batut.. O sa spun cum sa intamplat , am mers in oras cu niste ... (vezi toată discuția)
Loviri ionutalextop ionutalextop buna ziua,ma numesc alex,si sambata seara cu mai multi prieteni undeva la tara,stateam la strada,,,,printre care un locanic in stare avansata de ebrietate si ... (vezi toată discuția)