As dori sa stiu daca exista un text de lege in vigoare care sa modifice art. 17 lit."r" din HG 1588/2007 cu privire la "minimum 15 zile pe luna" timp de locuire temporara, dupa care locatarul respectiv trebuie sa participe la plata cotelor de intretinere.
Daca indivizii sustin reglementarea s-a modificat si acum este minim 72 de ore,le revine obligatia sa probeze temeiul legal
Actuala dispozitie in vigoare face referire la termenul de 15 zile/luna
Legislatia veche facea vorbire de 15 zile consecutive.
Legislatia la zi foloseste termenul de 15 zile dintr-o luna calendaritica.
Asta inseamna, de exemplu, ca o persoana care sta 20 zile consecitiv, dar 10 in prima luna si 10 in cea de a doua luna, nu plateste nici prima, nici a doua luna.
O astfel de cerere trebuie depusa inainte de a lipsi din locuinta sau dupa la 20 zile dupa ce s-a intors si proprietarul si-a adus aminte ca nu a facut cerere? Un propr nu intelege ca inainte de eveniment se redacteaza cererea.
Penalizari
andyc25
Buna ziua,
Am rugamintea de a-mi spune care este procentul care se aplica in cazul neachitarii intretinerii si dupa cate zile se aplica?
Doresc sa va intreb ... (vezi toată discuția)
Intretinere
simona_82
am cumparat un apt.pe 24 dec. anul trecut iar pe 10 ian. 2010 m-am mutat in el cand mi-a venit intretinerea pe luna ianuarie pentru 2 persoane a fost de 82 de ... (vezi toată discuția)