avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Numar minim de zile consecutive(din aceeasi luna)pt. ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Numar minim de zile consecutive(din aceeasi luna)pt. plata cheltuielilor de intretinere

As dori sa stiu daca exista un text de lege in vigoare care sa modifice art. 17 lit."r" din HG 1588/2007 cu privire la "minimum 15 zile pe luna" timp de locuire temporara, dupa care locatarul respectiv trebuie sa participe la plata cotelor de intretinere.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ioanajo7 , utilizator 06:46, 26 Octombrie 2015
Intr-o comunitate asa cum este asociatia de proprietari, fiecare face cererea sau instiinteaza asociatia atunci cand poate dar nu mai tarziu de sfarsitul lunii, pentru ca la sfarsitul lunii se centralizeaza datele, consumurile, cheltuielile...
Noi solicitam proprietarilor sa transmita indexul apometrelor in ultima saptamana a fiecarei luni si tot atunci sa precizeze daca sunt modificari fata de luna precedenta cu privire la numarul de persoane. In acest fel la inceputul lunii urmatoare, pe masura primirii facturilor de la furnizoiri, putem incepe centralizarea datelor si repartizarea cheltuielilor pe lista de plata.
Daca proprietarul ar anunta "dupa la 20 zile dupa ce s-a intors" asa cum spuneti, iara atunci listele de plata sunt deja intocmite, sigur ca nu se poate opera in documente, nu se pot reface listele de plata, incep nemultumirile, intrebarile, vecinii, neincrederea...
Persoana se inscrie in graficul temporal explicat de dumneavoastra, multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalizari andyc25 andyc25 Buna ziua, Am rugamintea de a-mi spune care este procentul care se aplica in cazul neachitarii intretinerii si dupa cate zile se aplica? Doresc sa va intreb ... (vezi toată discuția)
Intretinere simona_82 simona_82 am cumparat un apt.pe 24 dec. anul trecut iar pe 10 ian. 2010 m-am mutat in el cand mi-a venit intretinerea pe luna ianuarie pentru 2 persoane a fost de 82 de ... (vezi toată discuția)
Termen depunere cerere scoatere de la intretinere teo30967 teo30967 ma puteti ajuta cu un articol din legea 230 sau hotararea 1588/2007 cu privire la termenul de depunere a cererii de scoatere de la intretinere ? stiu ca 15 ... (vezi toată discuția)