avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Misiune
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Misiune

care e diferenta intre misiune si delegare ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:29, 13 Octombrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
1. Delegarea poate fi dispusa pentru o perioada de cel mult 60 de zile calendaristice in 12 luni si se poate prelungi pentru perioade succesive de maximum 60 de zile calendaristice, numai cu acordul salariatului.

2. Sintagma de "misiune" se utilizeaza in cazul contractelor de munca temporara.
Misiunea de munca temporara inseamna acea perioada in care salariatul temporar este pus la dispozitia utilizatorului pentru a lucra temporar sub supravegherea si conducerea acestuia, pentru executarea unei sarcini precise si cu caracter temporar.

Misiunea de munca temporara se stabileste pentru un termen care nu poate fi mai mare de 24 de luni.
Durata misiunii de munca temporara poate fi prelungita pe perioade succesive care, adaugate la durata initiala a misiunii, nu poate conduce la depasirea unei perioade de 36 de luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli delegare - deplasare Geo_2008 Geo_2008 Stimati colegi Am o soc comeciala cu ob de activ constructii cu sediul in Buzau si angajati din Buzau Ac societate are incheiate contracte cu beneficiari ... (vezi toată discuția)
Delegare mihaela_1968 mihaela_1968 Buna ziua! In cazul in care nimeni din unitate nu doreste sa ocupe un anumit post si nu se pot face angajari, e corect sa dam decizie de delegare a unei ... (vezi toată discuția)
Decontare cheltuieli cu deplasarea si cazarea coana mare coana mare Am un agent de vanzari la Cluj, l-am chemat la o sedinta la sediul social in Ploiesti, am dreptul sa-i decontez aceste cheltuieli ??? (vezi toată discuția)