avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Atributiile directorilor de scoli
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Atributiile directorilor de scoli

buna seara,

carei institutii trebuie sa ma adresez cu o plangere impotriva directorului unei scoli generale care ma sicaneaza trimitand portarul scolii la apartamentul meu cu solicitarea de a muta masina (masina parcata pe un loc de parcare inchiriat de la ADP), lasa mesaje pe parbrizul masinii sa mut masina ca trebuie sa repare gardul, etc?

multumesc!
Cel mai recent răspuns: tiniza , utilizator 23:25, 14 Octombrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Daca locul dv de parcare se afla in zona unde se intentioneaza executarea de reparatii la gardul unitatii de invatamant,va revine obligatia sa permiteti accesul
Contactati conducerea unitatii de invatamant pentru a obtine relatii referitoare la perioada de executie reparatii
Către INSPECTORATUL ȘCOLAR de care depinde școala respectivă sau direct Ministerului educației.
Cred însă că mai bine încercați amiabil, prezentîndu-i d-lui director adeverința că locul acela de parcare este închiriat și vă aparține. În caz contrar veți face o acțiune în instanță împotriva lui, fapt care nu ar da bine având în vedere poziția socială li răspunderea pe care o are acesta ,..bla, bla, bla.....
va multumesc! intre timp am primit de la Primarie ca a fost reziliat contractul de inchiriere parcare intrucat a fost schimbata destinatia. binenteles, unilateral, fara sa fiu instiintata de demersurile Primariei.

asta e Romania in care traim

cetatenii nu trebuie intrebati, unilateral iti convoine sau nu ...etc
, Primăria nu avea dreptul să rezilieze contractul de închiriere . decât în cazul neplății chiriei .
Primăria trebuia să se adreseze instanței , și după o conciliere prealabilă. Dar probabil și Primăria are copii la școala d-lui director!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! și nu prea cunoaște ce înseamnă un contract , care este voința părților.

Alte discuții în legătură

Reziliere contract de parcare tiniza tiniza buna seara, astazi am primit instiintarea de reziliere contract de parcare emis de ADPDU Sector 6 pe motiv ca pe amplasamentul locului de parcare \\"este ... (vezi toată discuția)
Cai de acces Georgia86 Georgia86 Buna ziua, Am primit o amenda de la brigada rutiera precum ca : \" Am.stationat voluntar intr un loc unde am blocat calea de acces intr o ... (vezi toată discuția)
Dovada inchirierii locului de parcare, solicitare de la politia locala tiniza tiniza buna seara, de curand m-a contacatat telefonic o persoana care a pretins ca lucreaza la Politia locala Sector 6 - Serviciul Circulatie si mi-a comunicat ca ... (vezi toată discuția)