avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dovada inchirierii locului de parcare, solicitare de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dovada inchirierii locului de parcare, solicitare de la Politia locala

buna seara,

de curand m-a contacatat telefonic o persoana care a pretins ca lucreaza la Politia locala Sector 6 - Serviciul Circulatie si mi-a comunicat ca pe numele meu este o plangere din partea scolii langa al carei gard mi-a fost repartizat locul de parcare de catre ADP Sector 6 intrucat blochez accesul masinii de gunoi in incinta scolii.

am intrebat cum de 5 ani de zile de cand am inchiriat locul de parcare nu a fost nicio problema cintrucat scoala are o poarta dubla deschisa pe un alt drum si pe acolo de multe ori am vazut masina de gunoi intrand si iesind.

mi-a cerut sa prezint contractulmde inchiriere si ultima chitanta sa demonstrez ca am platit taxele pretinzand ca vrea sa inchida mai repede plamgerea ca daca ar sta sa ceara Primariei aceste acte ar dura f mult.

am intrebat unde este sediul acestei institutii dar mi-a cerut sa transmit actele pe mail. am cerut mail-ul dar persoana azis sa-i atasez actele pe un site (nu am identificat site-ul) dar mai bine si rapid sa fac poze actelor si sa le trimit pe site.

nu am trimis nimic si peste 2 zile iar am fost sunata si mi s-a cerut din nou sa transmit actele. i-am cerut sa urmeze procedura legala pt ca doar asa voi prezenta actele.

trebuie sa fac eu dovada ca locul de parcare este inchiriat legal? care ar fi actele care ar trebui sa mi se soliicte si de catre cine?

nu ar trebui sa se verifice mai intai daa sesizarea este sustenabila sau este facuta cu rea-credinta?

va rog sa imi spuneti care este procedura pe care trebuie sa o urmeze functionarii Politiei Locale - Serviciul Circulatie in situatia in care este inregistrare o sesizare cu privire la locul de parcare.
multumesc!
~ Conținut șters la cerere ~
In situatia in care detineti autorizatie utilizare loc de parcare,serviciul specializat elibereaza atat chitanta,autorizatie cat si placuta,sistemul de atentionare aferent
vrea sa inchida mai repede plamgerea ca daca ar sta sa ceara Primariei aceste acte ar dura f mult.
Daca politia este sesizata oficial despre utilizarea unui loc drept spatiu de parcare vehicule,aceasta solicita oficial relatii direct la serviciul specializat din primarie
Nu va mai strasati de pomana!
Politia locala este structura a primariei. Directia taxe si impozite locale tot a primariei. Dv. avand contract de inchiriere loc parcare, firma respectiva are contract cu primaria, si tot firma comunica la taxe si impozite locale chiriasii pentru plata celor 7 lei sau cat este impozit pe locul de parcare/ cf. legii. deci politia locala, f. simplu, avand numele si adresa dv., nr. locului de parcare /pozitia acestuia in 15 secunde afla nr. contractului, per. de valabilitate, etc. etc.
Cei ce va suna NU SUNT DE LA POLITIA LOCALA !!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! tatăl meu avea un apartament cu loc de parcare. in ... Andreea18906 Andreea18906 Buna ziua! Tatăl meu avea un apartament cu loc de parcare. In Decembrie a decedat iar la sfârșitul lunii a expirat plata parcării și trebuia reînnoită . ... (vezi toată discuția)
Inchiriere loc parcare gigelas gigelas Buna ziua, Fiul meu a avut o masina si a inchiriat (prin licitatie) un loc de parcare,de la Primarie,in spatele blocului unde locuim. Ulterior,a vandut ... (vezi toată discuția)
Bani perceputi ilegal pentru parcare lovy8519 lovy8519 In fata blocului este o parcare marcata si numerotata insa fara placute inscriptionate cum ca parcarea este interzisa sau inchiriata ADP. Problema este ca ... (vezi toată discuția)