avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1881 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Inchiriere loc parcare
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Inchiriere loc parcare

Buna ziua,
Fiul meu a avut o masina si a inchiriat (prin licitatie) un loc de parcare,de la Primarie,in spatele blocului unde locuim.
Ulterior,a vandut masina,insa a achitat in continuare locul de parcare.
Acum,eu am cumparat o noua masina,pe numele meu.
As dori sa stiu,in ce conditii as putea sa iau eu locul de parcare al fiului,adica sa-l trec pe numele meu. Care ar fi procedura ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gigelas , utilizator 16:38, 2 Martie 2014
Numai institutia (in speta primaria) cu care fiul dvs. a incheiat contractul de inchiriere loc de parcare, va poate lamuri. Incercati sa preluati pe numele dvs. contractul de inchiriere, mergand impreuna cu fiul dvs. la Directia de taxe si impozite din cadrul primariei, daca intre timp primaria nu a oragnizat o noua licitatie pentru locuri de parcare si contractul de inchiriere al fiului dvs. este inca in vigoare.
Ar trebui vazut daca prin vanzarea autoturismului, fiul dvs. nu a fost de acord si cu cedarea locului de parcare inchiriat.
Nu a cedat si locul de parcare.Acest loc de parcare l-am platit in continuare,chiar si dupa vanzarea masinii fiului,intrucat stiam ca voi cumpara eu alta si am nevoie de loc de parcare.
Ma gandeam ca este posibila o donatie a locului respectiv,sau cedarea locului in vreun fel,dar legal,pentru a mi se trece noul meu nr.auto pe autorizatia de la Primarie.
Pentru donatie ar trebui ca locul de parcare sa fie in proprietatea fiului dvs., ori acesta detine doar un contract de inchiriere care se innoieste anual.
Daca dv detineti acelasi domiciliu cu fiul dv,va adresati direct serviciului specializat,urmand ca acesta sa opereze modificari in evidenta proprie ,sa inregistreze auto proprietatea dv si sa va incheie contract de concesiune aferent an 2014
Teoretic ,titularii locurilor de parcare detin obligatia sa comunice oficial serviciului specializat interesul de reziliere contract pana la data de 31 ianuarie ,sau sa achite integral c/v contract de concesiune pana in martie
Am inteles.
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! vin cu urmatoarea problema : apartament pe numele ... Maddy2525 Maddy2525 Buna seara! Vin cu urmatoarea problema : apartament pe numele tatalui, loc de parcare pe numele tatalui cu contract comodat intre tata si fiu - masina ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare Andreic22 Andreic22 Buna seara, Urmeaza sa cumpar un apartament unde actualul proprietar detine loc de parcare platit pe tot anul 2019. Cum se face trecerea locului de parcare ... (vezi toată discuția)
Preluare loc parcare? dupa cumparare imobil blitzblitz blitzblitz Buna ziua, Urmeaza sa cumpar un apartament in sectorul 4 iar propietarul actual detine loc de parcare platit la Primaria Sectorului 4. Se poate prelua ... (vezi toată discuția)