avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... reziliere contract de parcare
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

reziliere contract de parcare

buna seara,

astazi am primit instiintarea de reziliere contract de parcare emis de ADPDU Sector 6 pe motiv ca pe amplasamentul locului de parcare "este prevazut un acces in incinta scolii.."

am ramas preplexa intrucat drumul pe care era locul de parcare are semnd de "drum infundat" care se termina in gardul scolii.

m-am dus la serv parcari sector 6 pt a obtine un alt loc de parcare (misiune imposibila) si sa mi se comunice de cand exista aceasta destinatie pe locul acela si daca timp de 5 ani, cat am avut locul inchiriat nu se stia acest lucru.

am cerut sa vad actele...mi s-a raspuns sec: "s-a facut o cerere de catre scoala"

fara alte acte? nu mi s-a mai raspuns

intrebarea mea: se paote ca o scoala sa schimbe destiantia unui loc de parcare?

cum pot contraataca aceasta decizie a primarie?

cum poate fi schimbata o hotarare a consililului general al mun bucuresti, este vorba de hcgmb nr 124/2008?

mi se pare ca, mai ales in bucuresti, te zbati pt un loc de parcare, astepti o eternitate pt repartizare si...la reziliere ...in 5 minute, unilateral gata, s-a schimbat destinatia locului de parcare, nici nu iti da termen sa iti muti masina sau alt loc de parcare, si trebuie sa accepti o hotare a unei institutii....

multumesc!
Cel mai recent răspuns: tiniza , utilizator 23:03, 14 Octombrie 2015
Omiteti aspectul esential ca dv puneti in discutie un spatiu concesionat care apartine autoritatii publice locale care,in calitate de autoritate are dreptul sa dispuna dupa propriul interes de domeniul public
Este logic ca primaria sa accepte cererea unitatii de invatamant pentru creare acces
nu era logic sa nu il repartizeze de la bun inceput?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atributiile directorilor de scoli tiniza tiniza buna seara, carei institutii trebuie sa ma adresez cu o plangere impotriva directorului unei scoli generale care ma sicaneaza trimitand portarul scolii la ... (vezi toată discuția)
Ce obligatii are un proprietar de drum de servitute? moniquenoir27 moniquenoir27 Buna ziua, am si eu urmatoarea problema... Am cumparat impreuna cu alte 3 persoane un teren pe care l-am imparit si evident fiecare dintre noi am cedat, ... (vezi toată discuția)
Nu exista loc de parcare marcat , nu putem cumpara dar primesc somatie de parcare neregulamentara emanuela_ab emanuela_ab buna seara , am gasit eu aici in site ce fac daca primesc amenda pentru parcare pe loc platit , dar nu stiu ce pot face daca acest loc nu e marcat , fiind ... (vezi toată discuția)