Buna ziua
Acum 8 ani instanta a emis o hotarare ramasa definitiva prin care primaria unei comune era obligata sa ma puna in posesia unei suprafete de teren. in toti anii care au trecut,sub diferite pretexte acest lucru nu s-a intamplat. Ce ma sfatuiti sa fac si care credeti ca este cea mai buna metoda de a intra in posesia cestui teren? Va multumesc.
Mi se intampla si mie la fel,eu incerc pe cale notariala am reusit doar pe o parte de teren apoi am intampinat din nou refuzul din partea primariei de a-mi elibera atestat de chitanta fiscala pe numerele topografice.De fapt eu am certificat de nastere si deces al strabunici dar lipseste cel de casatorie si uite asa strabunica figureaza in arhiva vie si necasatorita.#-o
Trebuia sa o puneti in executare prin intermediul unui executor judecatoresc in termenul general de prescriptie de 3 ani, intre timp, s-a prescris dreptul de o obtine executarea silita a hotararii judecatoresti.
Nu stiam de termenul acesta. Ce am de facut acum? danpopescu2011 a scris:
Trebuia sa o puneti in executare prin intermediul unui executor judecatoresc in termenul general de prescriptie de 3 ani, intre timp, s-a prescris dreptul de o obtine executarea silita a hotararii judecatoresti.