avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Refuz emitere titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Refuz emitere titlu de proprietate

Buna ziua
Acum 8 ani instanta a emis o hotarare ramasa definitiva prin care primaria unei comune era obligata sa ma puna in posesia unei suprafete de teren. in toti anii care au trecut,sub diferite pretexte acest lucru nu s-a intamplat. Ce ma sfatuiti sa fac si care credeti ca este cea mai buna metoda de a intra in posesia cestui teren? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: tudor99000 , utilizator 09:09, 14 Octombrie 2015
Mi se intampla si mie la fel,eu incerc pe cale notariala am reusit doar pe o parte de teren apoi am intampinat din nou refuzul din partea primariei de a-mi elibera atestat de chitanta fiscala pe numerele topografice.De fapt eu am certificat de nastere si deces al strabunici dar lipseste cel de casatorie si uite asa strabunica figureaza in arhiva vie si necasatorita.#-o
Trebuia sa o puneti in executare prin intermediul unui executor judecatoresc in termenul general de prescriptie de 3 ani, intre timp, s-a prescris dreptul de o obtine executarea silita a hotararii judecatoresti.
Nu stiam de termenul acesta. Ce am de facut acum? danpopescu2011 a scris:

Trebuia sa o puneti in executare prin intermediul unui executor judecatoresc in termenul general de prescriptie de 3 ani, intre timp, s-a prescris dreptul de o obtine executarea silita a hotararii judecatoresti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu am acte pe tot terenul.... tutuianu tutuianu In 1938 strabuni mea avea un teren de 15 ari. intr-o zi 2 veri (de gradul 2-3) au venit sa locuiasca la strabunica mamei. Aceasta leau dat cate un petic de ... (vezi toată discuția)
Punere in posesie mostenire lucianluurcs lucianluurcs Buna ziua.Ma confrunt cu o problema care are si o latura ilegala,din punctul meu de vedere.Va rog frumos sa-mi dati un raspuns . Strabunicul meu a ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca de punere in posesie ion v ion v Am o nelamurire ! Am gasit de curand prin actele tatalui meu,care a decedat de curand, o hot.jud. de punere in posesie a aproape 2,5 ha pe raza ... (vezi toată discuția)