avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1335 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Lipsa luni din adeverinta de stagiu de cotizare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Lipsa luni din adeverinta de stagiu de cotizare

Am luat de la casa de pensii o adeverinta de stagiu de cotizare si am constatat ca-mi lipsesc patru luni. M-am adresat firmei la care am lucrat in perioada lipsa si acestia mi-au dat in copie declaratiile trimise catre casa de pensii( cu nr. de inregistrare) cu cotizatiile platite pentru lunile respective. Cui trebuie sa ma adresez?
Cel mai recent răspuns: mihaialbert , utilizator 13:17, 20 Decembrie 2017
Despre ce perioada este vorba, din ce an sunt cele 4 luni?
iulie si octombrie 2001, ianuarie 2003 si august 2004.
1. Faceti o scrisoare catre Casa de Pensii, anexati copiile dupa declaratiile lunare nominale si dupa ordinele de plata, si solicitati remedierea situatiei.

2. Daca nu se rezolva va adresati Casei Nationale de Pensii Publice (CNPP), pe e-mail, la: cnpp.ro/petitii-si-sesizari
Va multumesc.
Am trimis la Casa de pensii copii dupa declaratiile lunare nominale si dupa ordinele de plata, si am solicitat remedierea situatiei. Raspunsul de la Casa de pensii a fost ca angajatorul trebuie sa depuna o declaratie rectificativa/initiala si ca inregistrarea datelor cuprinse in adeverintele de stagiu de cotizare sunt inregistrate exact cum au fost declarate de angajator. Si atunci de ce nu apar cele 4 luni de cotizare, daca declaratiile angajatorului au fost inregistrate la ei(au nr. de inregistrare de la Casa de pensii) cu date corecte?

Alte discuții în legătură

Date lipsĂ vechime În baza electronicĂ gnstanescu gnstanescu Bună ziua și la mulți ani pe 2022! Am o problemă: deși mi-am făcut cont de autentificare pe site-ul CNPP.RO, în contul meu nu apare înregistrat nimic ... (vezi toată discuția)
Poate fi folosit, la recalculare pensiei, fluturasul cu diferentele salariale? anele2010 anele2010 In carnetul de munca al unui pensionar cumulard, o institutie a completat activitatea/salariul, pt perioada mai-august 2010 (4 luni). In septembrie ... (vezi toată discuția)
Inregistrare gresita a grupei de munca in arhiva electronica a cnpp sorlei sorlei Buna ziua, va aduc la cunostinta urmatoarea situatie si va rog sa-mi dati un sfat mi-am deschis un cont la serviciile on line ale CNPP si am constatat o ... (vezi toată discuția)