avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită probleme urgente cu executorul
Discuție deschisă în Executare silită

probleme urgente cu executorul

Am solicitat executorului judecatoresc care a dispus poprirea contulurilor mele, xerocopii dupa dosar.Acesta in cele din urma a accepatat, (desi a refuzat sa ma lase sa vizualizez dosarul) si ma conditioneaza sa fac copiile la biroul sau la 1,6 lei pagina.
Ok. Numai ca acesta refuza sa imi elibereze o chitanta sau factura pentru xerocopii si iarasi imi impune ca plata sa o fac in contul sau bancar,unde solicita si tertului poprit virarea sumei poprite.
Eu am facut contestatie la executare si mi-a fost admisa si cererea de suspendare a executarii.

Consider ca este un mod dolosiv de a ma insela , intrucat eu daca achit in contul sau bancar suma pentru xerocopii ,el poate sa sustina ca eu am achitat de buna voie parte din datorie, si practic ma forteaza sa ii platesc suma.

Astazi merg la biroul sau sa ridic xerocopiile.
Daca refuza sa imi elibereze chitanta pe loc unde ma pot adresa in urgenta?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Jurist90 , utilizator 19:50, 13 Octombrie 2015
Pentru orice aspecte legate de activitatea executorului, puteti face plangere la Camera executorilor judecatoresti.
Pe ordinul de plata prin care achitati serviciile efectuate sa faceti mentiunea "cv. servicii fotocopiere dosar executare.".
Va puteti adresa Uniunii Nationale a Executorilor Judecaotresti si Administratiei Fiscale pentru evaziune fiscala.
Executorul nu eliberează chitanțe, pentru că nu poate încasa cash. Executorul emite prpces-verbal de cheltuieli de executare. Asta trebuie să îi cereți. Nu vă înțeleg îngrijorarea. Pe ordinul de plată veți menționa ce plătiți. Și chiar dacă executarea este suspendată și plătiți, acest fapt nu ridică suspendarea nicicum.
In primul rand daca ati avut o contestatie pe rolul unei instantei cu siguranta completul care a judecat respectiva contestatie a solicitat si copia dosarului de executare. Astfel, ca parte puteati studia si dvs. dosarul comunicat de catre executor instantei.
Referitor la metoda de incasare, exista si executori care elibereaza chitante cu factura pentru astfel de sume.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde se achita fotocopierea dosarului de executare silita? vasile12345 vasile12345 Va rog sa ma ajutati cu informatii legate de unde pot platii fotocopierea dosarului de executare ? (vezi toată discuția)
Poprire conturi Alexrainbow Alexrainbow Am conturile poprite de un birou de executori in urma unei decizii definitive din instanta pentru neplata datoriilor catre asociatia de proprietari. Problema ... (vezi toată discuția)
Efectele suspendarii executarii silite. refuzul executorului de a ridica poprirea pe salariu DanRo DanRo Preambul: credit neplatit din 2006, evident prescris, executare silita cu poprire pe conturi si salariu, contestatie la executare, suspendare executare ... (vezi toată discuția)