avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... intrebare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

intrebare

daca am exrtas de carte funciara si terenul e pe rolul unei instante de judecata pot exploata terenul fiind extravilan vreau sa insamantez cultura de toamna ce sa fac? sa astept terminarea procesului? multumesc.
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 14:55, 13 Octombrie 2015
Daca in extrasul de carte funciara sunteti trecut ca proprietar puteti exploata terenul, daca nu,asteptati hotararea definitiva a instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am incalcat proprietate privata din greseala finisherolim finisherolim Am arat in toamna acceasta 1 ha de teren din greseala si proprietarul ma forteaza sa il despagubesc amenintandu-ma ca ma da in judecata. Vreau sa stiu ce as ... (vezi toată discuția)
Act notarial corneltorcea corneltorcea Buna ziua , vreau sa cumpar o casa si un teren extravilan , iar proprietarul a devenit de curind proprietar pe aceste bunuri (teren si casa ) in urma unei ... (vezi toată discuția)
Doresc sa cumpar un teren. cum verific daca acesta este intravilan sau extravilan? trinity2012 trinity2012 Buna ziua, As dori sa primesc, va rog, mai multe lamuriri in legatura cu rezolvarea urmatoarei situatii: Doresc sa cumpar un teren intr-o localitate din ... (vezi toată discuția)