avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am incalcat proprietate privata din greseala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am incalcat proprietate privata din greseala

Am arat in toamna acceasta 1 ha de teren din greseala si proprietarul ma forteaza sa il despagubesc amenintandu-ma ca ma da in judecata. Vreau sa stiu ce as putea patii in cel mai rau caz. Astept raspuns. Terenul era insamantat cu lucerna.
Cel mai recent răspuns: Cristian Fara , Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI 13:13, 7 Decembrie 2010
pentru a solutiona diferendul pe cale amiabila va recomandam sa apelati la un mediator autorizat. informatii gasiti pe www.cmediere.ro
in cel mai rau caz ii platiti recolta. Puteti apela la functionarii din primarie , registru agricol pentru a va face un calcul functie de zona dvs si tipul culturii.
in cazul unui proces... pe langa valoarea culturii mai platiti cheltuieli de judecata(inclusiv un expert agricol care vine la teren si constata valoarea "prejudiciului")

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare teren agricol AdrianaBal AdrianaBal Doresc sa vand 2 ha teren agricol aflat sub contract in arenda...Arendasul nu este de acord si nu semneaza notificarea si nu vrea sa cumpere terenul la pretul ... (vezi toată discuția)
Ce înseamnă "îmbogățirea fără justă cauză"? Sorin3l Sorin3l În anul 2017, am mers în câmp pentru a semăna un teren ce îmi aparține, cu porumb. Am constatat ca era deja semănat cu grâu de altcineva, fapt pentru ... (vezi toată discuția)
Pasunatul abuziv pe terenul arabil danielpopovici danielpopovici Sub incidenta carei legi intra actiunea de incalcare (sistematica, periodica, organizata) a proprietatii private (respectiv culturi agricole pe teren arabil ... (vezi toată discuția)