avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA norma de venit sector 3 Bucuresti si licenta de ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA norma de venit sector 3 Bucuresti si licenta de Windows

Buna ziua,

Urmeaza sa-mi iasa actele pentru PFA cod CAEN 6202 ( consultanta IT) si as opta pentru norma de venit.
Inteleg ca nu va trebui sa tin contabilitate.

Insa achizitionarea unei licente de Windows sa o fac pe PFA sau ca persoana fizica ?

Cel mai recent răspuns: ispires , utilizator 19:19, 13 Octombrie 2015
Si eu am consultanta IT ca activitate principala la PFA si ar fi bine sa nu luati norma de venit la inceput doar daca aveti contracte mai mari decat norma (e pe la 6000 RON parca depinde de oras si de judet - nu stiu ce norma este la dumneavoastra in oras). Altfel nu platiti decat impozit pe venittul realizat si nu este necesar sa tineti contabilitate decat primara pentru a completa declaratiile de venit in fiecare an in Mai si dupa platiti impozit pe venitul realizat. Daca mai vreti detalii sa-mi spuneti. pe pm sau aici. Daca vreti sa achizitionati o licenta si o folositi pentru munca o veti avea pe PFA pentru a nu plati TVA daca PFA este neplatitor de TVA si pentru a o deduce pe cheltuieli.
Ultima modificare: Marți, 13 Octombrie 2015
ispires, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa pe codul caen 6202 la norma de venit - intrebari cu noile schimbari danyboy danyboy Buna ziua, Am si eu cateva intrebari legate de un PFA pe codul CAEN 6202 la norma de venit: 1. Mai exista norma de venit pentru IT (creare the software ... (vezi toată discuția)
Pfa norma de venit sau sistem real? MiriamS MiriamS Salutare, Doresc sa creez un PFA si nu stiu care ar fi mai ok, norma de venit sau sistem real tinand cont ca incasarile pe an sunt cam de 90 de mi de euro, ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa servicii it adysx adysx Buna ziua, M-ar interesa o solutie pentru ca sotia mea sa-si poata infiinta un PFA norma de venit neplatitor de TVA, pentru a executa servicii de ... (vezi toată discuția)