avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Reducerea de taxa impozit anual de 95% pentru masini ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Reducerea de taxa impozit anual de 95% pentru masini Hibride

Buna Ziua,

Din 2011in Romania conduc o masina Hibrid. In septembrie anul acesta (2015) am aflat de la lume, ca sa dat o lege care reduce cu 95% impozitul anual pentru masini hibride. Am fugit imediat la taxe si impozite sa vad ce si cum, este adevarat am aflat oficial ca este adevarat in 8 Martie sa dat o lege in privinta asta.
Pina aici toate bune... de aici incepe problema.
Intrebarea mea este din ce data se aplica legea, pentru ca cei de la fisc zic ca legea se aplica cu data de 01 ale lunii urmatoare depuneri cereri de reducere a taxei impozi. Alte surse spun ca de la data cind a intrat in viguare legea. O alta sursa (am discutat cu cei de la Toyota) si spuneau ca legea este inviguare pentru anul finaciar 2015... iar recalcularea se face pe tot anul..
Va rog dupa lege cine are dreptate..?
multumesc

Alte discuții în legătură

Lege pentru masinile hibride - impozit anual exterminator86 exterminator86 Buna ziua! Dupa ce mi-am luat recent o masina cu propulsie hibrida am aflat ca atat in Bucuresti cat si in alte zone din tara masinile hibride beneficiaza ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite locale roadx roadx Taxe si Impozite locale In data de 22 Ianuarie 2022, d-l Dragos Niculescu a publicat un articol legat de taxe si impozite pe 2022 ... (vezi toată discuția)
Se poate radia o masina de mine in urmatorul caz? silesax silesax este posibila radierea unei masini pe care am cumparato (un aro cu motor de bv) cu acte in regula dar careia nu vreau sa duc actele pina la capat de catre ... (vezi toată discuția)