avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 370 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... radiere la politie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

radiere la politie

Buna seara!
Avem un caz la societate unde s-a vandut auto catre o altra societate din Italia (cu acelasi administrator). Am scos din evidentele fiscale masina, la Politie insa la radiere ne-au oprit toate actele originale(CI, talon, fisa auto). Cei din Italia solicita aceste originale in vederea inmatricularii acolo. Politia refuza sa ne restituie actele originale, desi le-am explicat ca noul proprietar vrea sa inmatriculeze in It. Ce e de facut???#-o

Alte discuții în legătură

Autoturism vandut, dar neinmatriculat pe noul proprietar adumitroaie florin adumitroaie florin Buna ziua, va rog sa-mi spuneti cum sa procedez in situatia in care am vandut o masina unei persoane, am un PV de vanzare cumparare, l-am scos din evidenta ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto maneas maneas buna seara!am o mare problema cu inscrierea unei masini aduse de afara.am totul inregula la ea ,dar la politie m-i s-a refuzat inmatricularea deoarece nu am ... (vezi toată discuția)
Radiere masini Hamarsold1234 Hamarsold1234 Eu am doua masini mostenite, una de la unchiul fabricata in 1972, si a inmatriculat-o unchiul meu in 1979, dupa aceea nu a mai inmatricalt-o. A ramas cu numar ... (vezi toată discuția)