avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintarea unui pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintarea unui pfa

Buna seara!
Am pregatire de economist si certificat de antreprenor.
Vreau sa infiintez un pfa, service electrocasnice, i-mi trbuie pregatire in domeniu?
Cel mai recent răspuns: ispires , utilizator 00:37, 14 Octombrie 2015
Da , pentru aceste munci va trebuie o diploma de depanator pentru electronice sau diploma de la un liceu de specialitate tehnician reparatii..sau diplome atestate pentru electronica. Va cere cand deschideti PFA cu acel CAEN.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa in domeniu imobiliar mexicanu1964 mexicanu1964 Buna seara as dori sa stiu daca ptr. infiintarea unui PFA imobiliar trebuie neaparat diploma de absolvire a unui curs de specialitate, avand in vedere ... (vezi toată discuția)
Pfa-cum se poate constitui daca nu intruneste art.5c, 7(1) legea 300/2004 Catalina Olteanu Catalina Olteanu Intrebarea mea este cum se poate constitui o persoana daca nu are diploma care atesta calificarea sa in domeniu. Cu alte cuvinte daca nu a absolvit inca o ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa flary23 flary23 buna seara, imi pot face o firma ca, persoana fizica autorizata unde pot comercializa pe baza de comenzi produse avon? care este procedura ? (vezi toată discuția)