avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariat in pensie de boala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariat in pensie de boala

Buna ziua.

Am un salariat care este in pensie de boala gr.3. Intrebarea mea este daca se platesc toate contributiile pentru el si daca se bifeaza la functia de baza.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:49, 14 Octombrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Nu se plateste contributia pentru asigurarile de somaj , atat cea individuala cat si cea achitata de angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajarea unui pensionar Dana Salomia Dana Salomia Am si eu nevoie de ajutor. Am o angajata care este pensionara pe caz de boala, gradul III de invaliditate. Este angajata cu 4 ore / zi. Vreau sa stiu daca ii ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic Pop I Pop I Perioada somajului tehnic este luat in considerare ca vechime la calculul pensiei? (vezi toată discuția)
Indemnizatie clauza neconcurenta - asigurat somaj? Gratiela Ratiu Gratiela Ratiu Buna ziua, Daca se acorda indemnizatia de neconcurenta unui fost angajat, se plateste cumva si contributia la somaj? In D112 se bifeaza 'asigurat somaj' ... (vezi toată discuția)