avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Indemnizatie clauza neconcurenta - asigurat somaj?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Indemnizatie clauza neconcurenta - asigurat somaj?

Buna ziua,

Daca se acorda indemnizatia de neconcurenta unui fost angajat, se plateste cumva si contributia la somaj?
In D112 se bifeaza 'asigurat somaj' ?

am citit intr-un articol ca ar trebui bifat, desi eu nu gasesc ca se platesc si contributii la somaj pe suma respectiva: [ link extern ]

Ati acordat astfel de sume/ Cum le-ati tratat?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:12, 26 Iunie 2016
Asupra indemnizatiilor lunare platite, conform legii de angajator,i pe perioada de neconcurenta, stabilite conform contractului individual de munca, nu se datoreaza contributia de asigurari pentru somaj asigurat(0,5%) si angajator (0,5%) .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauza de neconcurenta. Cristian Raduta - Birou de Mediator Cristian Raduta - Birou de Mediator Buna ziua. Ma poate ajuta cineva cu un raspuns referitor la clauza de neconcurenta prevazuta de art.21 Codul Muncii. Am intales din cuprinsul codului ca ... (vezi toată discuția)
Clauza de neconcurenta Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA O clinica care are deja medici stomatologi angajati vrea sa introduca clauza de neconcurenta. 1.Aceasta clauza se introduce prin act aditional la CIM? 2.Cum ... (vezi toată discuția)
Contributia cas ChiritescuLidia ChiritescuLidia Cum scot cas din 112 daca asociatia de prop. nu plateste acest impozit? Nu se valideaza. (vezi toată discuția)