avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Intrebare clasare dosar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Intrebare clasare dosar

Buna ziua vreau sa stiu daca prin solutionarea unui dosar penal cu clasare inseamna automat si incheierea urmarii penale care a fost pusa in miscare?
Dosarul a fost solutionat de procuror prin clasare,iar asta inseamna si automat incheierea urmarii penale?

Va multumesc
~ Conținut șters la cerere ~
Aveti posibilitatea sa atacati solutia la procurorul ierarhic superior in termen de 20 de zile de la comunicare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Echivalent art 275-278 cpp in noul cod de procedura penala ContSters311324 ContSters311324 Buna ziua, Poate cineva sa ma lamureasca si pe mine care este echivalentul art. 275-278 C.P.P. (pentru plangere impotriva rezolutiei procurorului la organul ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala la care s-a dispus renuntarea la urmarirea penala DragosBalan DragosBalan Buna ziua. Va cer ajutorul intr-o problema:acum aproximativ un an de zile m-am deplasat la masina fostei mele prietene pentru a-i lasa o floare si un biletel ... (vezi toată discuția)