avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Adeverinta ore suplimentare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Adeverinta ore suplimentare

Buna ziua,
Sotul meu a lucrat ca medic, in perioada 1997 - 2001 pe platforma unui combinat, perioada in care a facut garzi la statia de salvare a respectivului combinat. Solicitand adeverinta cu aceste garzi (pentru dosarul de pensionare) i s-a spus ca in statul de plata aceste garzi figureaza la cap. "ore suplimentare". Intrebarea mea este daca aceste ore suplimentare ii sunt luate in calcul la pensie si daca trebuie mentionat ceva special in respectiva adeverinta.

Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:23, 14 Octombrie 2015
Daca pentru sumele incasate pentru acele ore suplimentare s-a platit contributia la pensie atunci sunt luate in calculul punctajului anual.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calculare pensie mancipri mancipri pana acum pensia s-a calculat in functie de salarul inscris in cartea de munca . unele prsoane ani de zile au incasat un salar mult mai mare decat cel inscris ... (vezi toată discuția)
Intra orele suplimentare la calculul pensiei? CristinaCIC CristinaCIC Buna ziua. Sunt pensionara, cu pensie anticipata partiala (am iesit la pensie in urma reducerii numarului de salariati). In timpul serviciului, am avut ... (vezi toată discuția)
Primele si orele suplimentare, nevalorificate la pensie Remus47 Remus47 In decursul anilor am primit diverse prime si s-au platit ore suplimentare care au constituit venit lunar si la care s-au platit toate contributiile si ... (vezi toată discuția)