Buna ziua
In al doile semestru al anului 2010 am primit marfa de la o societate care ulterior a intrat in insolventa si nu a declarat facturile inregistrate de catre societatea pe care o conduc.doi ani mai tarziu prin controlul incrucisat a rezultat ca societatea administrata de catre mine si inca alte 37 de societati au declarat facturi pe care firma care a emis facturile nu le a declarat. am avut 2 controale de la finante pe aceasta tema, si am fost de 5 ori pentru declaratii la politie, initial intr un dosar penal ca si martor apoi ca si suspect intr un dosar penal si, ieri am fost chemata la politie sa semnez aceeasi declaratie ca si invinuit. sunt nedumerita si nu inteleg nimic din toate acestea . mentionez ca sunt invinuita ca am prejudiciat statul cu 5000 ron valoare ce reprezinta tva-ul din facturi, acestea fiind inregistrate ca marfuri, avand receptii semnate de catre gestionar si vandute
Facturi cu minus
fanietta
Buna, as avea doua intrebari pentru o II, comert cu amanuntul
1. Pentru facturile cu minus ar trebui trecut in raportul de gestiune la iesiri valoarea de ... (vezi toată discuția)