avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Inselaciune
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Inselaciune

Buna,
acum doi ani am schimbat injectoarele si pompa de injectie la camionul pe care il detin in reprezentantadin tara,pe factura a aparut ca mi-au fost schimbate toate injectorele in valoare de 22.000RON,astazi sau defectat din nou si surpriza,cand le-am dat jos mecanicul a constatat ca iinjectoarele sunt cele originale ale masinii puse de fabrica cei de la reprezentanta schimbandu-mi doar un injector nu toate 6,ce pot face avand in vedere ca au trecut doi ani
Cu multumiri!
Cel mai recent răspuns: giusi , utilizator 10:11, 15 Octombrie 2015
Cel mai simplu , depuneti o plangere la Politie pentru inselaciune . Puteti incerca si pe calea actiunii civile , dar costa mai mult si e mai dificil de a obtine o reparatie pentru prejudiciu. Oricum va trebuie inscrisuri cu care sa puteti proba temeinic sustinerile dvs.
multumesc prodiamant

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua!ce pot face in cazul in care sunt o firma de transport ... Isa Radu Isa Radu buna ziua!ce pot face in cazul in care sunt o firma de transport marfa ..mi s a defectat camionul in Franta..am chemat un service mobile..care mi a cerut 5000 ... (vezi toată discuția)
Expertiza auto puiux puiux Buna ziua,va rog sa ma ajute cineva cu un raspuns.Am un litigiu cu o firma de leasing,pt care mi-au cerut despagubire defectuoasa pt un auto predat in urma cu ... (vezi toată discuția)
Posibilitatea schimbarii autoturismului in perioada de garantie! mass mass Buna ziua! Va rog sa ma indrumati intr-o problema! Este vorba despre o masina Ford Focus luata in august 2010 noua. - In luna ianuarie 2011 am sesizat ... (vezi toată discuția)