avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... supliment insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

supliment insertie

Pentru a beneficia de suplimentul de insertie acordat post CCC ,mama care a optat pt perioada de un an (tatal refuza sa ramana in CCC pt cea de a 12 luna)este obligata sa inceapa activitatea cel mai tarziu cu o zi inainte de a implini copilul 11 luni?dar daca incepe activitatea cu o zi inainte de a implini copilul un an pierde suplimentul pt perioada pana la implinirea varstei de 2 ani a copilului?
Cel mai recent răspuns: ioananik , utilizator 23:12, 14 Octombrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie Andaluzia89 Andaluzia89 Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu data obligatorie de a ma intoarce la locul de munca pt a beneficia de stimulent. Situatia sta in ... (vezi toată discuția)
Concediu ingrijire copil si stimulent de insertie Andreiuta1908 Andreiuta1908 Buna ziua, In acest moment ma aflu in concediu de crestere copil, optiunea 1 an. Copilul implineste 1 an pe 29 octombrie 2013. Am doua nelamuriri: 1. Daca ... (vezi toată discuția)
Ccc obligatoriu pentru tata o luna ramiha ramiha Buna ziua, am si eu nevoie de un raspuns din partea dvs. Dupa nastere vreau sa intru in CCC pentru an. Am inteles ca pentru copiii nascuti dupa 1 martie ... (vezi toată discuția)