avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca

Buna ziua! Sunt la pensie de gradul III fara verificare medicala, am varsta de 59 de ani , lucrez la o firma cu contract de prestari servicii ocazional, mai pot lucra cu contract de munca de 4 ore la o alta firma?
Cel mai recent răspuns: horenciuc valentina , utilizator 10:07, 16 Octombrie 2015
Da, va puteti angaja la o alta societate cu c.i.m. cu timp de munca de maxim 4 ore/zi.

Contractul de prestari servicii nu intra sub incidenta legislatiei muncii.

Insa pentru un raspuns cat mai concludent puteti intreba la CNPP - Casa Națională de Pensii Publice, [ link extern ]

Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionat la cerere carpaho carpaho Daca o firma poate sa angajeze un pensionar cu contract de prestari de serviciu? Ce avantaje are firma si ce avantaje are pensionarul? Daca o firma poate sa ... (vezi toată discuția)
Contract de conventie civila radsimona23 radsimona23 Tocmai mi-am depus dosarul de pensionare (am 30 de ani de munca, dar inca nu am varsta legala de pensionare) si doresc sa stiu daca e legal sa inchei un ... (vezi toată discuția)
Suspendare pensie invaliditate. exista posibilitatea legala de ... Costea Mihai Costea Mihai Suspendare pensie invaliditate. Exista posibilitatea legala de a suspenda pensia de invaliditate pentru o perioada determinata ( angajare ) si ulterior ... (vezi toată discuția)