avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Sanctiuni refuz dezinsectie (alergie la insecticid)
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Sanctiuni refuz dezinsectie (alergie la insecticid)

Buna ziua! sa pus jos in scara la avizier anunt ca se va face dezinsectie in apartamente,ce se poate intampla daca nu ii primesc,au cum sa ma oblige?
Cel mai recent răspuns: ContSters371153 , utilizator 23:08, 21 Octombrie 2015
Dezinsectia se face contracost si pentru a fi eficienta la nivel de locatie trebuie efectuata in toate apartamentele, la subsol, in pod, pe scari, in lift si in anexele comune.
Daca dezinsectia a fost hotarata de adunarea generala a asociatiei, operatia se plateste prin asociatie (mai ieftin decat pe fiecare apartament in parte) si toti locatarii vor contribui pentru a se face plata, sumele fiind repartizate prin tabelul lunar.
Daca nu le permiteti sa intre in apartament, operatia de dezinsectie nu va fi eficienta la nivel de locatie si daca s-a platit prin asociatie tot veti fi trecut la plata pe tabelul lunar.
.... si toti gandacii care fug din apartamentele dezinsectate se vor aduna la dv. in apartament.
Este posibil sa vi se aplice o amenda intre 500 - 3000 lei, eventual sa fiti obligata si la plata despagubiilor in cazul in care dizinsectia nu a fost eficienta din cauza nepermiterii accesului in apartamentul dvs.
Buna ziua,

Puteti mentiona si temeiul legal in baza caruia se pot aplica aceste amenzi ?

Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 16 Octombrie 2015
DanAlyna, utilizator
dar eu am alergie la insecticid

Alte discuții în legătură

Ne-au umplut casa de gândaci si nici o autoritate nu ne-a ajutat cu nimic Remixu2018 Remixu2018 Bună ziua, sub apartamentul nostru avem o familie cu probleme de sănătate care ne-a umplut apartamentul de gândaci. Nu putem deschide nici geamul din ... (vezi toată discuția)
Sesizare pentru inchiderea ghenei de gunoi din bloc julylaure75 julylaure75 Buna ziua. As dori sa intreb, cum trebuie sa procedez pentru a se inchide ghena de gunoi din bloc? Locuiesc intr-un bloc cu 10 nivele care are ghena de gunoi ... (vezi toată discuția)
Subsol tehnic plin de gandaci... dianamonica dianamonica Buna seara, Locuim la parterul unui imobil vechi, cu 4 etaje si ne confruntam cu o problema destul de spinoasa. Inca de cand ne-am mutat, anul trecut in ... (vezi toată discuția)