avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1030 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Hotarare instanta cerere de valoare redusă !
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Hotarare instanta cerere de valoare redusă !

Buna ziua,
In urma inaintarii unei cerei de valoare redusa catre instanta am obtinut urmatoarele:
" Solutia pe scurt: Admite cererea Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 4027,25 lei reprezentând contravaloare facturi precum şi penalităţi de întârziere în cuantum de 0,15% pe zi de întârziere calculate de la data de 11.08.2014 până la achitarea efectivă a debitului."
Debitorul este o societate comerciala care intre timp si-a schimbat denumirea si acum a intrat in insolventa.
Care sunt sansele sa imi recuperez debitul si care sunt urmatorii pasi ?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Iulia Blaja , Avocat 22:33, 15 Octombrie 2015
Trebuie sa faceti o cerere de inscriere la masa credala la care sa anexati hotararea judecatoreasca legalizata. Sansele de recuperare sunt functie de existenta unor active care pot fi valorificate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscrierea la masa credala Aura2 Aura2 Cum trebuie facuta cererea de inscriere la masa credala a unui creditor impotriva unei societati aflata in insolventa? Ma puteti ajuta cu un model? (vezi toată discuția)
Debitor in insolventa, ce sanse am sa ma inscriu la masa credala? marinelapolescu marinelapolescu Buna ziua, Am un debitor caruia i-am distribuit marfa in 2010. Tocmai am aflat ca a intrat in insolventa prin august 2011. Am luat legatura cu lichidatorul, ... (vezi toată discuția)
Dat in judecata de rcs-rds m26div m26div Buna ziua ,poate ma indruma cineva multumesc am fost dat in judecata de rds,nu m am prezentat aici sunt detaliile din proces de pe situl judecatoriei La ... (vezi toată discuția)