avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partaj

Sunt intr-o relatie,urmand la anul sa ne casatorim...iubitul meu vrea sa cumpere un apartament prin programul prima casa luna aceasta...urmand sa platim ratele impreuna..deci el rezultand legal ca vine cu aceasta propietate dinaintea casatoriei...vom avea drepturi egale asupra apartamentului sau ce drepturi o sa am?...multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:48, 16 Octombrie 2015
Daca vreti drepturi egale, cumparati pe cote parti, altfel, veti avea doar un drept de creanta pt ce rate veti plati in comun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima casa cuplu necasatorit maria_clara maria_clara Buna seara, as dori sa ma sfatuiti in aceasta problema: Daca prietenul meu isi ia apartament prin programul prima casa, fiind bun dobandit inaintea ... (vezi toată discuția)
Bunuri comune Andreeabianca Andreeabianca Dacă viitorul soț va cumpara prin programul prima casa un apartament înainte de căsătorie doar pe numele lui, eu neputând sa aplic la acest program, cum ... (vezi toată discuția)
Coproprietar "prima casa' maria.maria.29 maria.maria.29 Am cumparat un apartament impreuna cu prietenul meu prin programul \"prima casa\". Cum el mai avea o proprietate, creditul a fost facut doar pe numele meu si ... (vezi toată discuția)