avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Pot sa inchiriez o firma care nu mai are activitate ?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Pot sa inchiriez o firma care nu mai are activitate ?

Buna seara, vreau sa vreau sa fac un proiect cu fonduri UE si prietena mea are o firma , as putea sa ma asociez cu ea fara sa deschid si eu una sau sa folosesc firma ei si sa fiu eu principalul beneficiar ?
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 22:26, 15 Octombrie 2015
Buna seara,
Puteti sa va asociati in firma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infuzie firmă nouă cu fonduri, dar nu sub titlul de împrumut, există? BogdanAnghelina BogdanAnghelina Bună seara, Împreună cu o prietenă dorim să deschidem un spațiu de Camping, o afacere la care vom munci împreună, însă pentru care a fost nevoie ... (vezi toată discuția)
Echipa proiect ContSters154162 ContSters154162 Pentru derularea unora dintre proiectele finantate din fonduri ale UE exista echipe de proiect. Membrii acestor echipe sunt selectati dintre salariatii ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl si punct de lucru Amaliaenescu Amaliaenescu Buna ziua, vreau sa stiu daca se poate deschide un srl in Cluj, dar sa functioneze in Botosani. Mentionez ca lucrez in Cluj momentan dar vreau sa ma mut in ... (vezi toată discuția)