avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Suspendare raport de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Suspendare raport de munca

Buna ziua!Am lucrat in functia de casier la o primarie.anuland cateva chitante , fiind suspendat din functie in luna marte 2015 conform art.52,alineatul 1,litera b,codul muncii.Mentionez ca inca nu am fost trimis in judecata deoarece a fost contestat rechizitoriul facut de parchet.As vrea sa stiu daca pot contesta acum aceasta suspendare si daca sunt incompatibil cu functia detinuta(casier). Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:16, 16 Octombrie 2015
Decizia de suspendare trebuia atacata in termen de 45 de zile de la data comunicarii acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare raport munca daniel20pet daniel20pet Buna ziua ! Lucrez la o primarie in functia de casier si am fost suspendat din functie conform art 52, lit. b codul muncii (teza doua).As vrea sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Suspendare contract individual de munca petre-petre petre-petre Buna ziua. Mai este actual paragraful din Legea 53/2003 actualizata, respectiv partea din lit. b, art 52, prin care angajatorul suspenda contractul de munca ... (vezi toată discuția)
Codul muncii daniel20pet daniel20pet Buna ziua! Imi poate spune cineva daca s-a abrogat art. 52 alineatul 1 litera b din Codul Muncii ? (vezi toată discuția)