avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... suspendare raport munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

suspendare raport munca

Buna ziua ! Lucrez la o primarie in functia de casier si am fost suspendat din functie conform art 52, lit. b codul muncii (teza doua).As vrea sa stiu daca contest la tribunal aceasta suspendare am vreo sansa sa lucrez in acelasi loc ,dar pe alta functie ( arhiva de exemplu ) daca acest lucru este mentionat in fisa postului ?Deasemenea as vrea sa daca functia de casier este incompatibila cu fapta ( am anulat niste chitante) dar acuzarea este de frauda informatica.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:42, 19 Martie 2016
Cand ati fost suspendat ?
Pe 15 decembrie.Pe 5 ianuarie am depus actele pt.contestatie la tribunal ,pe 15 martie am avut prima
pe 15 martie am avut primainfatisarte si s-a amanat pe 12 aprilie
In calitate de casier aveati si dreptul de a anula acele chitante?
nu se specifica nicaieri daca aveam acest drept

Alte discuții în legătură

Suspendare raport de munca daniel20pet daniel20pet Buna ziua!Am lucrat in functia de casier la o primarie.anuland cateva chitante , fiind suspendat din functie in luna marte 2015 conform art.52,alineatul ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate functii shebamea shebamea Buna seara. Va rog sa-mi spuneti daca exista incompatibilitate intre functia de economist si functia de casier. Mentionez ca sunt incadrata in functia de ... (vezi toată discuția)
Sfatuire urgenta!!!! monica799 monica799 Cand cineva ma calomniaza si ma acuza cu minciuni de furt, dupa 2 ani (iar acum 2 ani, actele au fost completate si semnate de martori ca sunt in regula) , iar ... (vezi toată discuția)