avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Facturi dublate
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Facturi dublate

Buna ziua . Am inregistrat la achizitii in luna iulie (copie )fa 102030/07.07.2015 - 2000 lei iar in luna august am primit originalul din luna iulie pe care l-am mai inregistrat inca o data fara sa observ ca data facturarii este 07.07.2015 iar data scadenta e 07.08.2015.
Deci intrebarea mea este cum stornez factura din august - sa mi se stearga si din jurnalul de achizitii si din 394?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: eda_68 , utilizator 14:46, 16 Octombrie 2015
Depuneti rectificativa la D394 pt august. Si in D300 aferent septembrie treceti suma la regularizari cu minus si in jurnal cumparari tot cu minus.
multumesc mult .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

D300 raportata gresit olan_andreea olan_andreea Am descoperit recent ca in cursul lunii iulie, o factura fara TVA de la un furnizor a fost inregistrata cu TVA (a fost inregistrata factura si in plus TVA ... (vezi toată discuția)
Se mai pot face modificari pentru facturi emise si neprimite dupa inchiderea lunara? simona.muresan simona.muresan Buna seara, Ma confrunt cu o problema, am urmatoarea situatie: in luna iulie a acestui an-2012- nu am primit niste facturi de utilitati. Abia in luna ... (vezi toată discuția)
Rectificativa la d394 Neliamanea Neliamanea Buna ziua! Ulterior depunerii D300 si D394 pentru luna ianuarie am mai primit o factura aferenta aceleasi luni. As vrea sa stiu daca pot sa declar in luna ... (vezi toată discuția)