avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Legislatie auto - folii protectoare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Legislatie auto - folii protectoare

Buna ziua,
intamplator am aflat de la televizor ca s-a votat o noula lege privind aplicarea foliilor protectoare pe geamurile portierelor din fata. Eu am folie aplicata pe toate geamurile autoturismului mai putin pe patrbriz.
Opacitatea este de -15% la toate, documente mi s-au eliberat decat pentru geamurile portierelor din spate si pentru luneta deoarece la acea vreme - acum 3 ani - nu era legistatie si pentru geamurile din fata.
Doresc sa stiu daca sunt oprit in trafic si imi vor cere documentele pentru geamurile din fata ce ar trebuii sa fac. este posibil sa fiu sanctionat?
Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 16 Octombrie 2015
danone67, utilizator

Alte discuții în legătură

Folii auto livium2015 livium2015 recent am fost amendat si mi s-a retinut talonul pentru ca am folii pe geamurile laterale din fata omologate sa si celelalte din spate, dar politistului i s-au ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru folie ContSters180923 ContSters180923 Am o intrebare : mi sa luat certificatl de imatriculare pentru folie pe geamurile de pe fata. i-am aratat politistului ca sunt omologate prin bulina de la rar ... (vezi toată discuția)
Folie auto Adi Lungu Adi Lungu Buna ziua. Am o dilema legata de legislatia in vigoare cu privire la folia protectoare aplicata pe geamurile autoturismului. Am consultat Codul rutier si nu am ... (vezi toată discuția)