buna ziua mi -sa pierdut diploma de absolvire a scolii profesionale, de un cadrist de la o firma prin anii 90. Scoala unde am absolvit an 1985 profesionala an meseria de sudor, era centrul scolar nr 5 craiova, bariera valcii nr 142. aceasta scoala nu ma i exista. eu locuesc an spania de 10 ani, unde ar trebuii sa apelez?, m-ar ajuta foarte mult o adresa , un numar de telefon orice multumesc.
Primul loc unde ar trebui să vă adresați este inspectoratul școlar județean din Craiova. De acolo ar trebui să vă îndrume către unitatea care a preluat arhiva școlii dvs. Ar trebui să vi se ceară și să dați un anunț în Monitorul Oficial cum că ați pierdut actele.
Așadar primul lucru, scrieți un email către ISJ Craiova pt. a cere îndrumări iar apoi, dacă nu puteți merge personal la instituțiile de invățământ, puteți face o procură pt. altcineva pt. a vă reprezenta la ele și la Monitorul Oficial. Procura însă nu știu dacă o puteți face din Spania, încercați să vă mai interesați.
Pierdere diplome
cazreal
Buna ziua. Ma numesc Gabriel .Am pierdut diploma de 10 clase si certificatul de calificare de lacatus mecanic.Locuiesc in Spania si m-am inscris la un ... (vezi toată discuția)