avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 246 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu

ce salariu am daspor de cond. deosebite ca lucrez ca infirmier de 1 an si o luna si beneficiez de 50%
Ultima modificare: Vineri, 16 Octombrie 2015
vasilecamelica, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:04, 15 Noiembrie 2015
salariul de incadrare nu e salariu de baza.la salariul de incadrare se adauga vechime si alte sporuri pt a rezulta salariul de baza.intrebarea e de ce se calculeza sporul cu taierea de 25%
Daca cititi mai bine mesajul anterior, puteti observa ca salariul de baza = salariul de incadrare.

De asemenea, Codul Muncii dispune la art.160 ca, salariul cuprinde salariul de bază, indemnizaţiile, sporurile, precum şi alte adaosuri.
luna 7/2015 sal tarifar 1050 spor conditii deosebite 50%-------247 corect?! explicatia lor ,cu art. si legi 620 sal incadrare neschimbat din 2008 taiere 25% in 2010 atat la sal cat si la spor apoi mariri de reintregiri 15 % si indexari cu 7% apoi 8% si spun ei cu lehi si art sal incadrare=620 +sporuri vechime etc=sal baza+spor ore supl ,ore de noapte=sal brut care nu trebuie sa fie sub minim brut pe ec la7/2015 de 1050
Salariul de baza , potrivit incadrarii, nu poate fi sub minimum pe economie.

La salariul de baza se adauga sporurile. Intr-adevar, legea este confuza , insa cea care poate stabili adevarul este instanta de judecata.
freeelis a scris:

Salariul de baza , potrivit incadrarii, nu poate fi sub minimum pe economie.

La salariul de baza se adauga sporurile. Intr-adevar, legea este confuza , insa cea care poate stabili adevarul este instanta de judecata.

de la ce data vor beneficia infirmierii di sistemul de asistenta sociala de marirea de 25%

Alte discuții în legătură

Problema pentru toti bugetarii floreadantes floreadantes buna ziua! vin cu o problema ce se interpreteaza aproape la toti bugetari din tara. sporul de vechime in general se adauga la salariu de baza,conform hg ... (vezi toată discuția)
Salariul minim in sanatate mica-mihaela mica-mihaela Buna ziua, Sunt angajata in sistemul sanitar de stat si am salariul de incadrare de 580 lei.Ptr.ca am ture si ore de noapte netul ajunge la 800 lei. E corecta ... (vezi toată discuția)
Salarizare daryaa daryaa buna ziua! am inteles ca exista niste acte normative care le acorda personalului din cadrul sistemului public sanitar si sistemului public de asistenta sociala ... (vezi toată discuția)