avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 349 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

buna seara

voi fi directa si la subiect.
in 2007 mai aveam de plata cam 5 rate dintr-un contract de credit, aproximativ 250 euro. din motive obiective nu sa mai platit suma restanta.
in ianuarie 2015 am dat peste o investire cu formulă executorie a acelui contract. [ link extern ] .
acuma m-am trezit cu conturile bancare executata silit in conditia in care instanta a respins cererea celor de la E-- K--- .

1. se mai poate cere executarea silita in alta parte decat la instanta.
2. ce este de facut pentru rezolvarea situatie.

multumesc frumos si astept niste pareri.
Cel mai recent răspuns: bulboaca_elena , utilizator 16:50, 21 Octombrie 2015
contestati executarea silita la 15 zile de cand ati aflat poprirea pe conturi si invocati termenul de prescriptie care este de 3 ani
ei puteau sa va execute in termen de 3 ani de la ultima rata
o sa platiti o taxa de timbru care costa cam 10 la suta din suma pe care o datorati
faceti asta luni la prima ora
daca au trecut 15 zile nu mai puteti face nimik
firmele astea de creante le cumpara cu 5 lei de la banci si incepe sa va hartuiasca
au trimis cumva vreo somatie de plata inainte sa va execute silit?
genul "aveti 5 zile sa platiti ca daca nu va executam silit"
nu tin minte sa fi primit ceva notificari. nici macar telefoane. ca sa nu mai vorbim de actiunea in instanta, ceva citatie. cind se plateste taxa de timbru ???
Ati verificat daca executarea silita pentru care s-a dispus poprirea conturilor bancare are ca titlu executoriu acest contract despre care vorbiti?
cand faceti contestatia la tribunal se cere o taxa de timbru si dvs trebuie sa depuneti altfel nu se ia in calcul contestatie si o sa va respinga
executorul o sa popreasca in continuare banii.
vb lu jurist90 cerei executorului dosarul de executare si invocati si necomunicarea executarii
prescriptia si aveti sanse de catig de cauza
poate colegii de forum mult mai experimentati ca mine sa va dea un raspuns cat mai prompt.
Banuiesc ca doamna este executata silit in baza unui alt titlu executoriu intrucat pe portal nu identific un alt dosar inregistrat prin care sa se solicite investirea cu formula executorie a acestui contract
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Octombrie 2015
Jurist90, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am depus o contestatie la executare adresa poprire ... Chestiuta Chestiuta Buna ziua. Am depus o contestatie la executare Adresa poprire emisa la 18.03.2020. Mentionez ca executarea silita propriu zisa a fost dispusa de instanta in ... (vezi toată discuția)
Prescriere drept de continuare executare silita Ioanasergiu1985 Ioanasergiu1985 Bună ziua, Am luat un credit nevoi personale în iunie 2008 și nu am mai achitat ratele. În 2009 banca a cesionat creanță la o firma de recuperatori. În ... (vezi toată discuția)
Executare silita Horatziu80 Horatziu80 Buna ziua, In urma cu 2 luni am fost executat silit (poprire salariu si conturi bancare) pentru niste credite la care ultimele plati le-am efectuat in 2011. ... (vezi toată discuția)