avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

buna seara

voi fi directa si la subiect.
in 2007 mai aveam de plata cam 5 rate dintr-un contract de credit, aproximativ 250 euro. din motive obiective nu sa mai platit suma restanta.
in ianuarie 2015 am dat peste o investire cu formulă executorie a acelui contract. [ link extern ] .
acuma m-am trezit cu conturile bancare executata silit in conditia in care instanta a respins cererea celor de la E-- K--- .

1. se mai poate cere executarea silita in alta parte decat la instanta.
2. ce este de facut pentru rezolvarea situatie.

multumesc frumos si astept niste pareri.
Cel mai recent răspuns: bulboaca_elena , utilizator 16:50, 21 Octombrie 2015
fyeratanye - am luat legatura cu executorul. inca nu mi-a pus la dispozitie actele dosarului. momentan astept.
Jurist90 - executarea silita se face pentru acel dosar . inca informatie neconfirmata. astept actele de la executor. se lasa asteptat.
Ultima modificare: Miercuri, 21 Octombrie 2015
gi-jane2, moderator
Se pare că și apelul le-a fost respins. Fără să investească titlul cu formulă executorie, nu aveau voie să ceară executarea, iar executorul nu putea încuviința executarea.

Poate nu apare dosarul pe portal, nu apare numele dvs. dar dosarul există. Cererea lor în acel dosar a fost anulată, există posibilitatea legală de a face altă cerere, în această situație.
Faceți contestație și invocați prescripția executării silite, dacă din 2007 nu ați mai făcut plăți.

IMicro Bucuresti, Consilier juridic
Buna ziua

Vin cu noi detali pentru care am nevoie de sfaturi. Am fost la executorul judecatoresc. Acesta mi-a aratat actele de la dosar, dar inca nu mi-a eliberat copii. Executia se face pentru acest contract [ link extern ] . ,
ce odata a mai fost judecat. Este posibil acest lucru. Termenul de 15 zile pentru contestatie il pot lua in considerare de la data la care am intrat in posesia actelor de executare sau de la data la care am aflat de executare.

Multumesc frumos si astept pareri.
bulboaca_elena, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am depus o contestatie la executare adresa poprire ... Chestiuta Chestiuta Buna ziua. Am depus o contestatie la executare Adresa poprire emisa la 18.03.2020. Mentionez ca executarea silita propriu zisa a fost dispusa de instanta in ... (vezi toată discuția)
Prescriere drept de continuare executare silita Ioanasergiu1985 Ioanasergiu1985 Bună ziua, Am luat un credit nevoi personale în iunie 2008 și nu am mai achitat ratele. În 2009 banca a cesionat creanță la o firma de recuperatori. În ... (vezi toată discuția)
Executare silita Horatziu80 Horatziu80 Buna ziua, In urma cu 2 luni am fost executat silit (poprire salariu si conturi bancare) pentru niste credite la care ultimele plati le-am efectuat in 2011. ... (vezi toată discuția)